Trello alternatief: beGuru

Trello is een van de beste en meest bekende productiviteitsapps vandaag de dag. Door de beperkte functies is Trello heel makkelijk om mee te beginnen. Als ondernemer heb je echter meer nodig om te weten of je bedrijf goed draait. In deze post vergelijken we Trello daarom met een andere app: beGuru.

Het grote verschil met Trello is dat beGuru alles in huis heeft om jouw onderneming optimaal te laten functioneren.

Als ondernemer wil je niet alleen weten of alle werk op tijd af is. Je wilt makkelijk kunnen plannen. Daarnaast doe je er verstandig aan om achteraf je werk te nacalculeren: hoeveel tijd verwachtte je nodig te hebben en hoeveel had je werkelijk nodig?

Alle gewerkte uren kun je met beGuru in 1 klik omzetten naar facturen. Keurig in jouw huisstijl opgemaakt. Heb je vragen? Dan bel of e-mail je met de helpdesk. beGuru is een Nederlandse onderneming en dat is dus lekker makkelijk.

Trello alternatief: beGuru

Je weet pas echt of je onderneming goed draait wanneer je kunt zien wat elke opdracht werkelijk heeft gekost. Wanneer gewerkte uren een deel van die kosten zijn, is het belangrijk om die uren inzichtelijk te hebben.

Met één klik het overzicht

beGuru geeft je de tools om vooraf een opdracht te inventariseren en te calculeren. Tijdens de uitvoering geeft beGuru jouw de tools om vinger aan de pols te houden. Deadline, specificaties en planning kun je op één plek opslaan en inzien. Ontstaat tijdens de uitvoering een verschil? Dan kun je dat met beGuru heel eenvoudig zien waardoor je tijdig kunt bijsturen. Achteraf kun je met één klik je nacalculatie bekijken en analyseren.

beGuru is dan ook een uitstekend alternatief voor Trello voor ondernemers die perfect zicht op hun bedrijf willen hebben.

Trello beGuru
Taken Taken
Projecten Projecten
Kanban Kanban
Planning
Urenregistratie
Facturatie
Nacalculatie
Online support Online support
Telefonische support

Kanban: altijd het overzicht

Kanban is een prachtige manier om te zien wanneer iets nodig is. Of wanneer iets af moet zijn. En hoe druk het op bepaalde punten is. Trello heeft 1 overzicht en dat is het afgebeelde Kanban-overzicht.

Klik op een kaar in de Kanban en je ziet alle details van die kaart: checklists, documenten, deadline, etc.

Het Kanban-overzicht van beGuru is vergelijkbaar met Trello: details per werk, deadlines, documenten, deadlines, etc.

In beGuru kun je ook je beschikbare werktijd zien: hoeveel tijd je mag draaien en hoeveel tijd is er al verbruikt.

Kanban incl. urenregistratie

De Kanban-borden in beGuru laten je niet alleen zien welke status elke opdracht heeft. Als je wilt weten hoeveel tijd je elke opdracht in beslag neemt, ben bij beGuru aan het juiste adres. Jouw urenregistratie is voortaan super eenvoudig en altijd up-to-date: klik op de blauwe Start-knop en beGuru doet de rest! Na het stoppen werkt beGuru real-time de budgetten bij zodat je precies ziet hoeveel tijd je nog over hebt.

Getting Things Done

Bij beGuru werken we graag met de Getting Things Done (GTD) methode. Die zorgt ervoor dat we onze kostbare tijd effectief besteden. We hebben verschillende GTD-elementen in beGuru verwerkt zodat jij ook op een prettige manier efficiënt kunt werken.

Zo kun je makkelijk calculeren & plannen. Heb je altijd vinger aan de pols tijdens de uitvoering. En maak je met een paar klikken nieuwe facturen.

Met deze tools maakt beGuru jou productiever, optimaliseert je workflow en helpt je bedrijf te laten groeien.

Trello urenregistratie

In Trello kun je prima de activiteiten binnen een project beheren, maar niet je facturabele tijd. Het kan lastig zijn om de besteedbare tijd in de gaten te houden. Je wilt er niet op 50% van een opdracht realiseren dat 90% van de tijd al is besteed.

Met beGuru heb je altijd het overzicht over de voortgang van je werkzaamheden en de gemaakte uren. Zo houd je het overzicht én kun je op tijd ingrijpen bij verschillen.

90% budget besteed

50% compleet

Productief en inzichtelijk

Trello werkt met power ups. Dit zijn apps die je kunt integreren in Trello om een bepaalde functionaliteit toe te voegen. Zo zijn er power ups voor bijvoorbeeld de integratie van je agenda en om e-mails vanuit Trello te sturen. Ook zijn er power ups om je uren te registreren

De basisversie van Trello is gratis, maar met verschillende power ups kunnen de kosten snel oplopen. Daarnaast ben je afhankelijk van verschillende ontwikkelaars voor de workflow van je eigen bedrijfsprocessen.

Alles in één oplossing

Met beGuru heb je alle belangrijke tools in één omgeving. Updates, compatibiliteit en afhankelijkheid van meerdere partijen: met beGuru heb je daar geen last van. Elk onderdeel is met de grootste zorg uitgedacht, ontworpen, ontwikkeld en getest.

Dat alles doen we overigens al 14 jaar met veel plezier. En met succes: in de afgelopen jaren hebben we talloze ondernemingen geholpen om hun productiviteit te verbeteren. Wil je weten wat beGuru voor jou kan doen? Start dan nu je gratis trial!

Zelf proberen

beGuru over 1 minuut zelf proberen? Start dan nu je gratis 30-dagen trial!
Vul deze 3 velden in en je kunt aan de slag.

Deze domeinnaam is al in gebruik of gereserveerd.
https://.beguru.nl
Voor het gratis introductiegesprek kun je me hier bellen:

Menu