beGuru

Wie is wie

Het beGuru-team bestaat uit vijf toegewijde professionals: Steffy Stokmans regelt de administratie, Edon van Asseldonk de marketing. Als je met ons belt krijg je een van deze drie heren aan de lijn:

Ruud van de Ven

Al tijdens de gesprekken met jou zijn de raderen in Ruud zijn hoofd flink aan het draaien: welke oplossingen zijn voor jullie het meest geschikt. En hoe laten we die met elkaar werken. Ruud is oprecht gepassioneerd van techniek.

Tijdens kantooruren werkt hij aan beGuru. In het weekend aan zijn motor of mountainbike.

Dennis Vermeulen

Op het moment van schrijven is Dennis stagiair. Maar niet voor lang, want hij lijkt klaar voor het bedrijfsleven. Programmeren is hem op het lijf geschreven.

Dennis brengt elke dag verse kennis en een gezonde dosis humor naar beGuru. Hij geniet als jonge kerel volop van sporten, stappen en van zijn familie en vrienden.

Bas Kierkels

Bas helpt graag mensen. Dat doet hij met beGuru sinds 2001. Door het leveren en inrichten van de optimale bedrijfssoftware helpt hij ondernemers hun doelen waar te maken met.

Buiten het werk om is hij de trotse vader van twee jonge kinderen en gelukkig samen met zijn Steffy.

Ondernemers helpen hun doelen te bereiken.

Dat was en is de gedachte achter beGuru, ruim 18 jaar geleden.

We helpen door het leveren en implementeren van bedrijfssoftware. We beginnen met een stevige basis van Exact, AFAS of Microsoft BC. Vervolgens kijken we welke elementen ontbreken en realiseren die voor je.

beGuru laat zich eenvoudig koppelen met jouw favoriete software. Daarmee kun je informatie moeiteloos en in real-time door je onderneming laten vloeien. Dat voorkomt tikfouten en onnodig wachten.

Benieuwd wat beGuru voor jou kan doen? Bel Bas Kierkels dan nu op: 06-55 84 86 45.

beGuru Blog

Op de beGuru-blog lees je alles over productiviteit: achtergrond artikelen, boek reviews, ontwikkelingen over beGuru en meer.

beGuru was er niet geweest zonder:

Logo Leaseweb
Logo Brainport
Logo Parallels
Logo Google
Menu